Let's granska

Hello everyhopa!

Sista kvallen i Phuket ikvall. Vi tog en liten avstickare fran varan planera resrutt och beslot oss for att stanna ett par dagar i Phuket for att mote upp Idas morbror och fru. Sa gardagen spenderades forst pa stranden och sen grillbuffe med ganget.

Senare satte partytarmen igang och skrika sa vi lyssnande pa den och drog till Patong for att fa uppleva den "vidriga" sidan av turismen i Thailand. Dar fick vi (las vIcky) saker att glo pa. Gamla gubbar, sma flickor, ladyboys och barpersonal med skyltar med texten "pussy for rent". Vidrigt ar ordet.

Men men, nar vi anda var dar var det val lika bra att dra pa Hakans Bar. Vi tog en ol, fotade med Hakan (ascoolt jag vet) och snodde nagra drickahallare och drog vidare. Pa vagen tillbaka shoppade vi jenasshorts for 25 spann stycl. Sa himla vart!!

Vi blev aven hanade av en ladyboy for att vi hade sa breda hofter. Whatever tankte vi och kopte jeansshorts i strl 34. (jeansstorlek alltsa). Vi fortsatte snacka med ladyboyen och det slutade med att han hangde med oss hela kvallen, vi fick tallfalle att fraga massa saker och prostution och varfor han (hon) hade blivit tjej. It's all about the money... Han va 37 bast, sag ut som 15 och pratade i falsett. Men ack sa trevlig, Vicky bjod pa cola och McDonalds och vi hade varsta deeptalk bland ping pong shower och hookers. Nastan sa att det blev lite jobbigt nar man inser hur bra man har det i Sverige. Nar vi satt pa McDobalds blev det sjukt patagligt att vi kommer till Thailand och lever i lyx. Vi fragade varan ladyboy Nathalie om han, hon brukade ata pa Mcdonlads och han sa "look around, do you see any thai people?".. sant. Bara turister, tydligen ar McDonalds alldeles for dyrt for the locals. Och da ska jag beratta att Big Mac o co kostar ca 30kr.

Jaja nog om trista saker. Vi har det skitbra! Vadret sviker oss da och da men det stoppar oss inte, idag har Rebecca och Ida lyxat till det och fargat haret. Assnyggt! Under tiden satt jag och Vicky pa ett svennekafe och storde oss pa nyinflyttade svenskar som trodde de var bast. Halla, vi ar bast liksom!!

Imorgon drar vi vidare till Phi Phi, haller tummarna for att det finns ledigt boende och for att solen ar pa varan sida.

Ajustja, har glomt att beratta att vi for forsta gangen pa over 3 veckor nu har lyxen att duscha i varmt vatten. Vi bor pa ett hotell och vi har till och med ac o tv. Okej tvn ar val inte sa mycket att hanga i granen med daremot ar det fett skont med ac. For att ni ska kunna forestalla er hur varmt vi har det sa staller vi in ac pa 28-29 grader, da ar det lagom svalkande och vi blir inte forkylda.

Jahapp, det var det. Langt halvboring inlagg men sa ar det ibland.

Nu ska jag ta en varmdusch och sen ska vi ta natten med storm!

Heippa!
Maggie May


Kommentarer
Postat av: tobie

bantai guesthouse på phi phi...lite dyrare än man borde bo för kanske men värt det ett par dar =)

2011-01-27 @ 13:42:16
Postat av: Betas Ma

Tack för rapporten, Maggan.

2011-01-27 @ 20:55:35
Postat av: jimpz

:o)

2011-01-28 @ 01:22:41
Postat av: ML

det ar så roligt att läsa eran fina blogg.sköt om er.

2011-01-28 @ 10:36:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0